Despre noi

Despre noi

Centrul Medical OMNIPRAX s-a infiintat in anul 2007 avand ca baza de dezvoltare, un cabinet de medicina de familie.

Dorinta celor doi medici, dr. PUSCAS Monica Marcela si dr. VARGA Andreea, a fost de a oferi pacientilor servicii medicale de calitate in medicina de familie dar si in corelatie cu alte specialitati. Acest fapt a determinat o restructurare a viziunii cabinetului si canalizarea tuturor resurselor spre o abordare centrata pe nevoile pacientilor dintr-o perspectiva multidisciplinara.

Redefinirea viziunii, determinarea, precum si experinta profesionala dobandita au facut posibila extinderea activitatii medicale prin largirea paletei de specialitati medicale, la care se poate adresa pacientul, precum si extinderea echipei de colaboratori, specialisti, care au avut oportunitatea de a-si desfasura activitatea intr-un cadru medical profesionist.

In prezent, centrul medical ofera servicii medicale la nivelul a 12 specialitati medicale acestea fiind atat servicii medicale in contract cu Casa OPSNAJ, precum si in regim privat.

Principalul obiectiv al centrului medical este asigurarea une asistente medicale, preventive si curative, tuturor pacientilor, indiferent de varsta.

Echipa medicala a centrului este onorata sa raspunda oricarei solicitari, referitoare la oferta de servicii medicale si doreste sa le multumeasca pacientilor pentru increderea acordata.

program

luni - joi

7:00 - 21:00

vineri

7:00 - 21:00

sambata - duminica

INCHIS

contact

Centrul medical
Omniprax

0265 217 135
0771 642 403

Email

secretariat.omniprax@gmail.com

Departamentul
Cardiologie

0365 730 814
0770 524 688

Email

cardiologie@omniprax.ro

Copyright © 2024 Centrul medical Omniprax

X

Atentie